Fri frakt inom Sverige | Snabb leverans | Betala med Klarna

Retur


Vid köp hos oss har du som kund 30 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot din beställning. 

Retur inom Sverige kostar 39 SEK, övriga EU 59 SEK. Om du ångar dig gör du enkelt en retur enligt stegen nedan.


Läs våra fullständiga köpvillkor här.


Så gör du enkelt en retur:

 • Du bör omedelbart och senast inom 30 dagar efter att du mottagit din beställning returnera varorna till oss. Produkterna får provas snabbt men ska vara i originalskick och returneras i sin originalförpackning (smyckesask) för att återköpet ska gälla. Du ansvarar även för att produkterna skickas välpaketerade i skyddande ytteremballage. Använd med fördel emballaget det levererades i.

 • Meddela oss att du ångrar dig. Meddelandet skickas till [email protected]. I meddelande ska ditt namn, adress, e-postadress, ordernummer samt vilka produkter som returen gäller framgå klart och tydligt.

 • En returetikett skickas till din e-postadress. Skriv ut och fäst den på paketet. Saknar du en skrivare kan du själv bekosta frakten och skicka returen till returadressen nedan. Du är ansvarig för varan tills dess att den kommer fram till oss (skicka med fördel spårbart). Returer får inte skickas mot postförskott.

 • Returfrakten dras av på återbetalningsbeloppet och vi förbehåller oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt.

 • Ångerrätten gäller inte vid användande av produkten i större utsträckning än vad som krävs för att fastställa dess egenskap och funktion.
  För mer om den lagstiftade ångerrätten, läs här

  Returadress:
  Selected by C
  Fjällaredsvägen 41
  SE 443 73 Gråbo
  Sweden