Fri frakt inom Sverige | Snabb leverans | Betala med Klarna

Om oss


Selected by C grundades 2022 av mig, Carolina Eriksson. Mina kollektioner är inspirerade av livets händelser för att dela erfarenheter, uppmuntra och stärka dig som kvinna. Mina smycken är tillverkade i hög kvalité och hållbara material, för att kunna bäras varje dag utan att tappa sin glans, med omtanke och ansvar för både människor och miljö.  Detta är början av min resa och jag är så nyfiken på vart den kommer att leda, jag hoppas du vill följa med! 

Färg och form har alltid varit ett stort intresse och jag ville bli designer som ung men valde istället att utbilda mig till ingenjör. Jag startade Selected by C med drömmen om att ge mig själv ett mer kreativt liv och kanske för att hitta tillbaka till min dröm. Jag började skissa smycken i ett gammalt block och funderade över varför jag aldrig satsade på ett yrke inom design. Snart började jag söka efter smycketillverkare, lite på skoj till en början, men jag visste inom mig att jag redan hade påbörjat något nytt jag inte skulle kunna stoppa. 

Men det visade sig omöjligt att hitta en leverantör som ville tillverka smycken åt en liten aktör, så jag fick ge upp. Till slut bestämde jag mig för att köpa in smycken från en distributör istället och hösten 2022 öppnade jag min webshop med silver och guldpläterade smycken. 

Men längtan efter att få vara med i hela processen, från idé och skiss till färdig produkt, fanns fortsatt kvar. Jag kunde inte sluta att söka efter en leverantör och plötsligt en dag träffade jag äntligen rätt. Jag bestämde mig för att "börja om" för att verkligen följa mitt hjärta, för att få vara kreativ och skapa det som jag känner finns inom mig. Processen med att ge liv åt mina skisser kunde börja.    

Tack för att du är här! 

- Carolina