Fri frakt inom Sverige | Snabb leverans | Betala med Klarna

Giving back


Kollektionen Wonderfully Created - Underbart Skapad - är en viktig påminnelse, skapad för att bäras med stolthet genom livet. Utseende, omständigheter och svårigheter i livet, eller vad det än är som gör att vi ibland ser ner på oss själva, definierar inte vårt värde. Du är skapad med fler styrkor och förmågor än du anar. Var rädd om och beskydda det som gör Dig till just Dig. 

I Psalm 139 står det "Jag tackar dig för att jag är så underbart skapad". Omfamna den sanningen och låt dessa smycken få bli en påminnelse om just det.

Carolina, grundare av Selected by C, är mamma till barn med npf-diagnos (neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, adhd/autism). Hon vet hur extra viktig denna påminnelse är i ett samhälle där det inte alltid känns som om man passar in. Denna kollektion är designad med extra kärlek och omtanke till dig med diagnos eller till dig som mamma eller närstående till någon med diagnos. 


Därför går 20 kronor för varje sålt smycke från denna kollektion till Riksförbundet Attention som sprider kunskap om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (npf), påverkar beslutsfattare och erbjuder gemenskap.